Over ons

Wij zijn een vereniging, reisgenootschap en re-enactmentgroep die samen het leven laten zoals Tolkien dit beschrijft in zijn boeken en zoals te zien is in de films van LOTR (Lord of the Rings). Op deze pagina staat wat meer informatie over de leden van onze re-enactmentgroep. Sommige leden zullen zich binnenkort nog voor gaan stellen.

Celebrimbor Telperinquar
Mijn naam is Hugo, mijn pseudoniem is Celebrimbor Telperinquar, in het Sindarijns betekend de naam “zilveren vuist”. Deze naam gekozen in verband met het edelsmeden wat ik graag doe.  Mijn overige creativiteit kan ik kwijt met het bouwen en verfraaien van het kampement etc. Vanaf de oprichting in 2010 ben ik voorzitter/penningmeester en samen met mijn vrouw Margreeth bekleden we de PR functie binnen Ennorandirrim.

Diamant
Mijn naam is Margreeth, mijn pseudoniem is Diamant.  Creatief bedenker bij Ennorandirrim. Daarnaast ben ik Tolkien fan en heb ik een passie voor koken. Tijdens de kampementen koken we boven het open vuur, zelf pannenkoeken kunnen we hierop bakken. Mijn liefde voor goud, zilver en edelstenen met fantasie zorgen ervoor dat ik me thuis voel bij Unquendor en Ennorandirrim.  

Mithrennaith
Mijn naam is Harm en mijn pseudoniem is Mithrennaith. Gewezen stadsklerk uit Breeg met verstand van talen uit de Westlanden, met name de geschriften zoals Tengwar.

Faramir
Mijn naam is Albert en mijn pseudoniem is Faramir. Is ook te zien als een vermogende Hobbit.

Ellenwen, Dúnedain Ranger
Ik ben Ester, bij Ennorandirrim beter bekend als Ellenwen, Dúnedain Ranger. Ik maak mijn kostuums zelf, wie weet binnenkort ook als Hobbit? Hou van het leven in Midden-Aarde, het slapen in tenten en koken op houtvuur. Ben de maker van de beste stoofpot van Midden-Aarde. Ze komt ook wel eens langs als Éowyn, maar dan kookt ze gelukkig niet…..

 

Silmarien
Ik ben Joann, bij Ennorandirrim beter bekend als Silmarien. Het kamermeisje van Eowyn maar met een koninklijke naam. Ik houd van de gezelligheid en het theedrinken aan de grote gedekte tafel.

 


In Memoriam

Éomund
Tony, pseudoniem Éomund, was de ruiter van Rohan en bewaker van ons kampement.
Soms was hij ook als oude, aan lager wal geraakte Éomund te zien.